Contactformulier

Bel mij later terug

Contact

Sluit aan op de toekomst

35
jaar
ervaring
212
organisaties
geholpen
512
projecten
begeleid
973
beheerde
werkplekken

Je hoeft geen heel ICT-team over de vloer te hebben

In de ICT-wereld is de kans op fouten afhankelijk van een aantal factoren: De voorbereiding van de werkzaamheden, hoe breed en diep het kennisniveau van de expert is, welke producten er worden gebruikt en in hoeveel lagen er wordt gecommuniceerd. Hoe meer mensen er bij de ICT betrokken zijn, hoe groter de kans op fouten is. En het kost ook nog eens meer geld. Dat is geen rocketscience.

Als je weinig verstand hebt van ICT, heb je vaak ook geen idee welk bedrijf je moet kiezen. Dat snappen we. Iedereen pretendeert de beste te zijn maar in de praktijk worden er vaak onnodige fouten gemaakt die snel in de papieren kunnen lopen. Uiteindelijk vraag je jezelf af: Kan het niet slimmer?

Minder misverstanden, minder problemen en minder mensen over de vloer. Dat is waar wij voor staan. Producten die misschien in de aanschaf iets duurder zijn, maar die op lange termijn een hoop zorgen voorkomen en je juist geld en tijd opleveren in plaats van kosten. Een eerlijk advies en oprechte betrokkenheid. Daar heb je als bedrijf het meeste voordeel van. Wij sluiten je aan op de toekomst.

Wij werken met:

Wij geven je graag eerlijk advies over hoe jouw IT omgeving beter en efficiƫnter kan.

Bel +31 85 4873450 of laat NI20 contact met je opnemen

Bel mij terug

Stuur een e-mail naar NI20

E-mail